MHK Keukenexpert

Strakke keukens

Strakke keukens worden steeds populairder nu mensen vaker kiezen voor een moderne inrichting van hun woning. Daar hoort een strakke keuken bij. Deze gaat u geheid vinden bij Lommelen NV. Wij verkopen keukens in diverse stijlen, variërend van modern tot landelijk. Kwaliteit, duurzaamheid en een elegante uitstraling staan hoog bij ons in het vaandel.

Waarom strakke keukens kopen bij Lommelen NV?

Als u een strakke keuken koopt bij Lommelen NV, kunt u in de eerste plaats rekenen op een zeer goede service. Daarnaast krijgt u de kans een ontwerp op maat te maken met behulp van één van onze deskundige medewerkers. Daarbij ontvangt u altijd een transparante offerte. Wanneer uw ontwerp eenmaal definitief is, wordt de keuken voor u gereedgemaakt. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan een perfecte afwerking. Wanneer uw keuken klaar is, wordt deze vlot geleverd en, indien gewenst, ook voor u geplaatst en gemonteerd. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor een strakke keuken van Lommelen NV. Als u ons assortiment strakke keukens wilt zien, raden wij u aan onze showroom in Oostmalle te bezoeken.

Blader eens door de catalogus

Als u geen tijd heeft om langs te komen in de showroom, kunt u ook eens door onze uitgebreide catalogus bladeren. Zo kunt u zien welke strakke keukens wij u aanbieden. Voor meer informatie kunt u bellen naar 03/3116383.

Andere bezoekers bekeken ook:

Mhk keukens 240 | Poederlak keukens | Landelijke keukens kopen | Keuken laminaat | Betaalbare keukens

Top