MHK Keukenexpert

Poederlak keukens

Wanneer u op zoek bent naar poederlak keukens, bent u bij Lommelen NV aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1969 dé keukenspecialist uit Oostmalle. Bij ons vindt u een compleet en aantrekkelijk aanbod van diverse keukens. Deze leveren én installeren wij voor u. Dit alles doen wij voor een lage prijs.

Voordelen van poederlak keukens

Poederlak wordt steeds vaker gebruikt bij de productie van keukens. Negatief geladen verfpoeder wordt op een positief geladen oppervlak verstoven om het van een kleur te voorzien. Poederlak is milieuvriendelijk en duurzaam. Het biedt voldoende bescherming tegen bijvoorbeeld corrosie en andere invloeden. Poederlak wordt op vele manieren toegepast, waaronder ook op keukens. Bij Lommelen NV kunt u kiezen voor poederlak keukens in maar liefst 12 verschillende kleuren.

Betaalbare keukens

Onze poederlak keukens zijn zeer betaalbaar. Ook wanneer u een beperkt budget heeft, zult u bij ons een keuken vinden die aan al uw wensen en eisen voldoet. Als u meer wilt weten over ons aanbod keukens, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 03/3116383. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Oostmalle. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn wij geopend tussen 10u00 en 18u00 en op zaterdag tussen 10u00 en 17u00.

Andere bezoekers bekeken ook:

Landelijke keukens kopen | Landelijke keukens antwerpen | Mhk keukens 240 | Budget keukens | Fineer keuken

Top