MHK Keukenexpert

MHK keukens

Lommelen NV te Oostmalle in België heeft prachtige MHK keukens. Al onze keukens zijn van een optimale kwaliteit. De mogelijkheden op het gebied van MHK keukens zijn eindeloos. Wij beschikken over de meest uiteenlopende modellen. Zo vindt u bij ons gegarandeerd de droomkeuken waar u al zo lang naar op zoek bent.

Lommelen NV: dé keukenspecialist op het gebied van MHK keukens

Lommelen NV is sinds 1969 dé keukenspecialist uit de regio. Wij hebben naast MHK keukens ook keukens van merken als Nolte, Alno, Wellmann, Impuls, KH System en Punto. Wij bieden u onder andere Budget-LineComfort-Line en Top-Line keukens en keukens voor mindervaliden aan. U kunt kiezen voor een showroomkeuken, maar u krijgt ook de mogelijkheid om een keuken op maat te laten ontwerpen. De keuken van uw dromen vindt u bij ons. Ook vindt u in onze collectie badkamermeubelen en dressings/maatkasten. Wilt u onze oogverblindende MHK keukens eens met eigen ogen bekijken? Dan bent u meer dan welkom in onze showroom in Oostmalle!

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen aan Lommelen NV of wilt u meer weten over ons MHK keukens? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 03/3116383. De vriendelijke medewerkers van Lommelen NV helpen u dan graag verder!

Andere bezoekers bekeken ook:

Keuken landelijke stijl | Showroom keukens | Keuken laminaat | Strakke keukens | Keuken kopen

Top