MHK Keukenexpert

Keukenwinkel Antwerpen

Lommelen NV is een keukenwinkel die gevestigd is in Oostmalle, nabij Antwerpen. Bij ons kunt u terecht voor een keuken op maat die perfect is afgewerkt. Daarnaast zijn wij zeer transparant als het om de prijs gaat en kunt u rekenen op een vlotte levering en plaatsing. Wij streven naar de beste service en stellen uw tevredenheid voorop.

Keukenwinkel nabij Antwerpen met een compleet en aantrekkelijk aanbod keukens

Wij bieden u een groot aantal keukens aan die gekenmerkt wordt door kwaliteit, duurzaamheid en een elegante uitstraling. Wij willen aan alle wensen en eisen van onze klanten voldoen en leveren dan ook altijd maatkeukens. U krijgt de vrijheid zelf het gehele ontwerp te bepalen. Wanneer u hier hulp bij nodig heeft, bieden onze ervaren medewerkers u graag hun hulp aan. In samenspraak met u stellen zij vervolgens de ideale keuken voor u samen. Uw keuken wordt vervolgens snel geleverd en gemonteerd. Bezoek onze keukenwinkel in omgeving Antwerpen om een ontwerp te maken met hulp van onze medewerkers.

Bezoek onze showroom

Als u nieuwsgierig bent naar het aanbod van onze keukenwinkel in omgeving Antwerpen, is het mogelijk onze showroom te bezoeken. Deze is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10u00 en 18u00 en op zaterdag tussen 10u00 en 17u00. Als u nog enkele vragen heeft, kunt u ook bellen naar 03/3116383.

Andere bezoekers bekeken ook:

Strakke keukens | Budget keukens | Keuken landelijke stijl | Showroom keukens | Keuken laminaat

Top