MHK Keukenexpert

Keuken laminaat

Bij Lommelen NV kunt u voor verschillende materialen kiezen voor de fronten in uw keuken, waaronder laminaat. Wij bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van de fronten in uw keuken. U krijgt de kans zelf een ontwerp te maken en daarbij ook de fronten te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Keuken front in laminaat of ander materiaal

Wij bieden u verschillende soorten fronten in uw keuken. Zo kunt u naast laminaat ook kiezen voor kunststof fronten, lakfronten en fineer-fronten (vlak, zaagslag, geborsteld, knoestig of gezandstraald). Al onze fronten, ongeacht het materiaal, hebben een dikte van 19mm tot 20mm. U kunt kiezen voor een vlakke uitvoering, een kader of verticale groeven. Daarnaast mag u zelf aangeven in het ontwerp van uw keuken of uw fronten van laminaat met of zonder greep wilt hebben.

Voordelige prijzen

Wanneer u kiest voor fronten van laminaat voor in uw keuken, kunt u bij Lommelen NV rekenen op een voordelige prijs. Wij willen iedereen, ook klanten met een beperkt budget, een mooie keuken aanbieden die aan alle wensen en eisen voldoet. Als u onze keukens wilt zien, kunt u de showroom in Oostmalle bezoeken. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10u00 en 18u00 en op zaterdag tussen 10u00 en 17u00. U mag voor meer informatie bellen naar 03/3116383.

Andere bezoekers bekeken ook:

Poederlak keukens | Maatkeukens | Budget keukens | Fineer keuken | Mhk keukens 240

Top