MHK Keukenexpert

Budget keukens

Bent u op zoek naar budget keukens? Dan vindt u bij Lommelen NV in Oostmalle te België gegarandeerd de keuken waar u al zo lang naar op zoek bent. Onze budget keukens zijn niet alleen erg voordelig maar ook nog eens van goede kwaliteit. Daarbij is ons assortiment budget keukens zó groot, dat er voor iedereen wel de ideale keuken tussenzit.

Over ons

Lommelen BV is sinds 1969 de keukenspecialist van Oostmalle. Bij ons vindt u naast moderne keukens, landelijke keukens, toonzaalkeukens en keukens voor mindervaliden nog veel meer. Zo verkopen wij ook badkamermeubelen, dressings/maatkasten, keukenbladen en Keller keukens. Begint u al nieuwsgierig te worden naar de budget keukens van Lommelen NV en wilt u deze binnenkort graag eens van dichtbij bekijken? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Lommelen BV!

Vragen?

Heeft u vragen aan Lommelen BV over het aanbod budget keukens of wilt u ons graag een andere vraag stellen? Dan kunt u contactmet ons opnemen door te mailen naar info@mhk-lommelen.be of te bellen naar het telefoonnummer 03/3116383.

Andere bezoekers bekeken ook:

Showroom keukens | Keuken kopen | Keuken laminaat | Keukenwinkel antwerpen | Keuken landelijke stijl

Top