MHK Keukenexpert

Betaalbare keukens

Bent u op zoek naar een keukenspecialist met betaalbare keukens van optimale kwaliteit? Dan kunt u terecht bij Lommelen NV te Oostmalle, België. Wij hebben een zeer divers aanbod keukens, keukenbladen, Keller keukens en maatkasten. Natuurlijk bent u bij Lommelen NV verzekerd van een uitstekende service.

Ruim assortiment met betaalbare keukens

Lommelen NV is sinds 1969 dé keukenspecialist uit Oostmalle met betaalbare keukens. Bij ons vindt u betaalbare keukens van Nolte, Alno, Wellmann, Impuls, KH System en Punto. Ook met een kleiner budget slaagt u er bij ons dus zeker in om een prachtige keuken te vinden. Daarnaast beschikken wij ook over badkamermeubelen en dressings/maatkasten. Wilt u onze betaalbare keukens eens van dichtbij bekijken? Dan bent u van harte welkom om onze showroom te Oostmalle geheel vrijblijvend te bezoeken. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10u00 en 18u00 en op zaterdag tussen 10u00 en 17u00.

Meer weten? Bel dan snel

Wilt u meer weten over de betaalbare keukens van Lommelen NV te Oostmalle of heeft u vragen over ons assortiment of de voordelige prijzen? Dan kunt u bellen naar 03/3116383. Een van onze medewerkers zal u dan te woord staan en u meer vertellen over ons uitgebreide assortiment betaalbare keukens.

Andere bezoekers bekeken ook:

Landelijke keukens kopen | Keuken laminaat | Keuken kopen | Betaalbare keukens | Maatkeukens

Top