Kwaliteit

Prijs

Maatkeukens

Keuken laminaat

Bij Lommelen NV kunt u voor verschillende materialen kiezen voor de fronten in uw keuken, waaronder laminaat. Wij bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van de fronten in uw keuken. U krijgt de kans zelf een ontwerp te maken en daarbij ook de fronten te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Keuken front in laminaat of ander materiaal

Wij bieden u verschillende soorten fronten in uw keuken. Zo kunt u naast laminaat ook kiezen voor kunststof fronten, lakfronten en fineer-fronten (vlak, zaagslag, geborsteld, knoestig of gezandstraald). Al onze fronten, ongeacht het materiaal, hebben een dikte van 19mm tot 20mm. U kunt kiezen voor een vlakke uitvoering, een kader of verticale groeven. Daarnaast mag u zelf aangeven in het ontwerp van uw keuken of uw fronten van laminaat met of zonder greep wilt hebben.

Voordelige prijzen

Wanneer u kiest voor fronten van laminaat voor in uw keuken, kunt u bij Lommelen NV rekenen op een voordelige prijs. Wij willen iedereen, ook klanten met een beperkt budget, een mooie keuken aanbieden die aan alle wensen en eisen voldoet. Als u onze keukens wilt zien, kunt u de showroom in Oostmalle bezoeken. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10u00 en 18u00 en op zaterdag tussen 10u00 en 17u00. U mag voor meer informatie bellen naar 03/3116383.

Andere bezoekers bekeken ook:

Poederlak keukens | Maatkeukens | Budget keukens | Fineer keuken | Mhk keukens 240

Onze locatie

onze topmerken

AEG
AGA
Boretti
Bosch
Delonghi
Atag
Falcon
Gaggenau
Grohe
Indesit
Küppersbusch
LG
Liebherr
Franke
Whirlpool
Neff
Beko
Novy
Zanussi
Samsung
Siemens
Smeg
Stoves
Top